כמרוקאית חובבת מתוקים, העוגיה המסולסלת ומלאת דבש המכבבת באירועים המשפחתיים היתה קשה לפיצוח, אחרי אין סוף נסיונות שקיבלו את הציון "בסדר" בלבד, הגעתי למתכון הטעים ביותר, בעיניי, מכל המתכונים- תודה מיוחדת לבת דודתי רינה בעלת ידי הזהב.
תנסו ותתמוגגו, רגע, אשמח שתגיבו והעיקר שיהיה בבריאות
מתכון:
ממיסים מרגרינה עם כוס מים פושרים
מוסיפים חמש וחצי כוסות קמח
מוסיפים 2 שקיות סוכר וניל
* לשים לבצק רך ונעים.
* מחלקים את הבצק ל-4 ועל כל עיגול מפזרת מעט שמן ומגלגלת לרולדה
* כל רולדה חותכים לחתיכות שוות של 3 ס"מ לערך
* כל חתיכה מרדדים למלבן
* חורצים ל-6 חתכים אמצעיים
* שיטת "האיסוף" לוקחים בזרת את החלק השני, הרביעי, והשישי
* מניחים על השיש על שמסיימים את כל העוגיות.
* מטגנים בשמן עמוק.
סירופ:
4 כוסות סוכות
שתי כוסות מים
לאחר ההרתחה להוסיף חצי לימון סחוץ עד שיווצרו בועות, להנמיך את הגז, ולטבול את העוגיות בזהירות בדבש החם.
אפשר לפזר שומשום חום קלוי מעט.
והעיקר בבריאות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה